Eksponeret tagdug

Vores højkvalitative løsninger til eksponerede tage har lang levetid, er robuste i alle klimaer og udgør bæredygtige løsninger med af høj teknisk kvalitet.

Protan-exposed-roof 1150x350

Robuste kvalitetsløsninger

Protan leverer en række højkvalitetsprodukter til eksponerede tage. Produkterne er sikret mekanisk igennem vakuum eller komplet fiksering til tagstrukturen. Tagduge er perfekte til flade og hældende tage på nybyggeri og restaureringsprojekter. Protans tagduge og membraner forstærkes og coates med PVC-P (blødgjort).

 

Protans tagdækninger

  • modstår høje og lave temperaturerIkon - utropstecken
  • er UV-bestandige
  • er selvslukkende
  • har fremragende     
  • punkteringsmodstandsdygtighed
  • er svejset med varmluft

 

Mest velegnede

Vores produkter har overlegen rivestyrke, hvilket navnlig er vigtigt, når det drejer sig om at forebygge vindskader i områder med ekstreme vindstyrker. Vores tagduge er mest velegnet til montering i miljøer med ekstremt koldt vejr – en klar fordel i løbet af vinteren og i kolde klimaer.

 

Protan takduk med prägling + logo

Skridsikker

Tagduge har en tekstureret overflade, der er skridsikker. Sammenlignet med ikke-teksturerede tagduge udgør dette en vigtig sikkerhedsfaktor under både montering og vedligeholdelse.

 

Selvslukkende

Vores tagduge til eksponerede tage er selvslukkende. Det betyder, at de ikke hjælper med at sprede ild. De er klassificerede i overensstemmelse med Protan entreprenör svetsar med varmluftEN 13501-5 for de fleste substrater. Der findes en komplet oversigt på www.protan.com og i SINTEF's tekniske godkendelse for tagdækninge.

 

 Intet behov for åben ild

Protans membraner og tagduge sammensvejses ved brug af varm luft alene, hvilket er en sikker metode til taglægning. Ved valg af Protans løsninger undgår man at tage en risiko i monteringsperioden.

 

Protan almindelige overlapningssystem

Protan Almindelige Overlapningssystem med mekanisk fastgøring kan monteres på alle typer underlag og bruges på både nybyggeri og restaureringsprojekter.

Protan Præfabrikeret dug

Protans system med præfabrikerede dug er den bedste og hurtigste løsning i områder med kraftig vind, hvilket gør løsningen ideel, når taget skal tildækkes hurtigt.

Protan Rulleflipsystem

Protan Rulleflipsystem anvender en membran med en bredde på 2 meter sammen med ekstra stærke strimler vævet ind på tværs i undersiden af hensyn til mekanisk fastgøring.

Protan vakuumtagsystem

Protan Vakuumtag er et unikt system, der ikke kræver fastgøringsanordninger eller klæbemidler til brug på tagoverfladen. Vindkræftene skaber et vakuum, der suger membranen fast på tagstrukturen. Jo mere det blæser, desto bedre fungerer systemet.