Protan Solar Roof

Protan Solar Roof er et koncept, der baner vejen for solceller eller termiske paneler til installation på tage dækket med membraner fra Protan.

Huvudbild - Protan Solar Roof

Forberedt til energikilder monteret direkte på taget

Den rette membrantype og -kvalitet vælges på baggrund af, om panelerne er fotovoltaiske eller termiske. Panelerne kan integreres på taget eller fungere fritstående.

Normalt fastgøres membranen mekanisk, når en fotovoltaisk (PV) eller en termisk panelrække skal monteres på taget. Protan SE-membranen, der er forstærket med polyester, anvendes derfor til disse formål.

Den rette farve til opgaven

Solceller arbejder mest effektivt, når de holdes kolde. Overflader med lyse farver reflekterer sollys bedre end mørke farver. Vores hvide Protan Cool Roof og lysegrå Protan SE-membraner anvendes således primært, når der er planer om at installere PV-paneler på taget. Protan Cool Roof har nogle af de bedste solreflektansværdier på markedet for denne type produkt og leverer et optimalt bidrag til et Protan Solar Roof-system med PV-paneler.

Termiske solpaneler konverterer solenergi til varme, der benyttes til at opvarme vand. Jo varmere det er, desto mere effektivt arbejder denne type solpanel. Det er derfor en fordel at have mørke overflader, der absorberer så meget af varmen fra solen som muligt. Til dette formål anbefaler vi vores sorte eller mørkegrå Protan SE-membran.

Protan SE

Varme tage, kolde tage og enhver slags underlag - tagfolien Protan SE i polyesterforstærket PVC kan det hele og har flere monteringsmuligheder.

Protan præfabrikerede detaljer

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.