Protan Vådrums- og terrassekursus

Protan Vådrums- og terrassekursus er et 3-dages dæknings- og svejsekursus med Protan G vådrumsmembran og Protan G terrassemembran.

Protan Vådrums- og terrassekursus er et 3-dages dæknings- og svejsekursus med Protan G vådrumsmembran og Protan G terrassemembran.

Kurset omhandler varmluftsvejsning af Protans membraner til vådrum og terrasser, udførelse af typiske detaljer og gennemføringer i vådrum og på terrasser samt nyttig anvendelsesteknik. De første to dage lærer du praktisk installation af Protan G vådrumsmembran, både som klassisk monteret membran og som topmembran til gulve og vægge. På kursets tredje dag lærer du at svejse særlige detaljer til terrassen samt afslutninger.

Kurset har en afsluttende praktisk prøve. Når du har bestået prøven, modtager du et bevis som godkendt Protan Vådrums- og Terrasseinstallatør. Du modtager også en informationsmappe med brugervejledning, godkendelser, artikler, brochurer og salgskanaler for Protan G vådrumsmembran og Protan G terrassemembran.

Kurset afholdes i Protans lokaler i Drammen.

Målgruppe: Kurset er åbent for alle håndværkere, som ønsker at lære at lægge Protan G vådrumsmembran og Protan G terrassemembran.

Pris: 15.500,- NOK. Prisen inkluderer Protan Vådrums- og terrassesæt bestående af 30 m2 membran med tilbehør og svejseværktøj.

Varighed: 3 dage